Дізнайтеся вартість медичної страховки онлайн

Оберіть цікаві для вас опції і дізнайтеся, скільки буде коштувати поліс медичного страхування (ДМС) у провідних страховиків України.

X

Угода користувача

Користуючись сервісом MEDS, ви довіряєте нам свої особисті дані. Щоб дізнатися, які відомості ми збираємо і як їх використовуємо, уважно вивчіть нашу Політику конфіденційності.

Політика конфіденційності пояснює які дані ми збираємо і навіщо, а також як ми використовуємо їх.

Які дані та типи інформації збираються

  • кукі (печиво) – це невелика порція текстової інформації, яку веб-сайт (сайт) передає Вашому браузеру. Браузер буде зберігати цю інформацію і передавати її назад з кожним Вашим запитом на сайт. Одні значення cookies можуть зберігатися тільки протягом однієї сесії (одноразового сеансу Вашої зв'язку з сайтом), вони видаляються після закриття браузера. Інші, встановлені на деякий період часу, записуються в спеціальний файл і зберігаються на вашому комп'ютері.
  • лог-файл ("Лог-файл") - файл, що містить системну інформацію про роботу сервера і інформацію про дії користувачів: дату і час візиту користувача; IP-адресу комп'ютера користувача; найменування браузера користувача; URL запитуваної користувачем сторінки; реферер користувача.
  • Дані, залишені на сторінці "Дізнатися вартість медстраховки" (https://meds.com.ua/uk/request/).

Користувач, надсилаючи заявку на страхування через MEDS з метою інформування та отримання вартості поліса по обраному виду страхування, тим самим висловлює свою повну згоду згідно з Законом України «Про захист персональних даних» (ч. 5 і ч. 6 ст. 6) на автоматизовану, а також без використання засобів автоматизації обробку та використання своїх персональних даних. Закон регулює правові відносини, пов'язані із захистом і обробкою персональних даних, і спрямований на захист основних прав і свобод людини і громадянина.

Користувач надає свою згоду на обробку всіх його персональних даних згідно визначеної мети їх обробки без обмеження строку зберігання і обробки персональних даних, підтверджує і погоджується з тим, що його персональна або ідентифікуюча інформація, які стають відомі MEDS і компаніям-партнерам, може зберігатися та опрацьовуватися. MEDS також має право на зберігання та обробку персональних даних клієнта, отриманих із загальнодоступних джерел. Користувач гарантує достовірність наданих персональних даних і те, що персональні дані належать йому.

Ми забезпечуємо конфіденційність і безпеку вашої інформації

При виявленні незаконного поширення інформації користувач зобов'язаний негайно повідомити про це адміністрацію MEDS з метою припинення незаконного розкриття інформації.

Особи, які вважають, що їхні права та інтереси порушені в результаті обробки та використання персональних даних, направляють претензії на адресу електронної пошти info@meds.com.ua

X